Ervaring: Privé consult

Soms kun je in het leven zo stoeien met gevoelens van emoties door verdriet, onbegrip of teleurstelling. En wil je heel graag antwoorden op vragen. Wil je accepteren en jezelf beter begrijpen. Maar vaak vluchten we ook onbewust voor die emoties en die confrontatie. Tot het moment dat ze wel heel erg naar de oppervlakte komen en je er niet meer om heen kunt.

Dat moment kwam voor mij 18 jaar na het onverwachte overlijden van mijn vader. Het niet goed verwerken van die emoties maakten mijn leven onrustig. Ik wist het niet meer, was radeloos. En toen kwam ik via een vriendin in contact met Simone. Wow wat een openbaring die eerste keer om aanwijzingen te krijgen hoe ik beter met mijn onrust, onzekerheid en verdriet om kan gaan. Het was een lange fijne sessie waarbij ik via Simone contact kreeg met mijn vader, die op mij insprak en net zolang de boodschap herhaalde tot het mij duidelijk was. Wat een warmte, liefde, aandacht en antwoorden kreeg ik in één keer. Het gaf me nieuwe energie waarmee ik mijn leven weer kon oppakken, mij verder kon ontwikkelen als mens en in mijn werk als meester-kok met mijn eigen bedrijf.

Inmiddels is dit vier jaar geleden en ga ik sindsdien twee of drie keer per jaar voor een consult naar Simone. Niet om elke kleinigheid, maar wanneer ik aan het stoeien ben met mijzelf en er echt even niet meer uitkom.

Elke keer heb ik contact met mijn vader, die mij bijstaat in mijn denken en doen. Het allermooiste vond ik dat hij vertelde hoe blij ze “boven” zijn als er contact wordt gezocht. Dan kunnen ze mensen ook daadwerkelijk helpen en het leven en de wereld een stukje fijner, mooier, beter maken. De consults bij Simone hebben mij zekerder gemaakt en bewuster van het ZIJN. Ik voel me meer dan een bevoorrecht mens dat Simone op mijn weg is gekomen.

Warme groet,

Angélique Schmeinck
Ga terug naar 'Ervaringen'