Ervaring: Privé consult

“Je staat op een kruispunt in je leven. En er wordt gezegd dat je het roer 180 graden moet omgooien.” Dat is de eerste zin die ik bij Simone te horen kreeg een paar jaar geleden.

Hoe waar dat was merkte ik ruim een half jaar later. Alles in mijn leven veranderde: ik kreeg problemen in mijn huwelijk en mijn oudste kind had erg veel opstart problemen. Ik moest hele belangrijke beslissingen nemen en uiteindelijk aanvaarden dat ik ging scheiden. Het is een hele verdrietige periode geweest maar uiteindelijke ook een periode van een enorme persoonlijke groei en ben ik veel dichter bij mezelf komen te staan.

Sinds dat eerste consult ga ik ongeveer een keer per jaar naar Simone toe. De consulten geven mij een goed inzicht waarom situaties ontstaan en hoe ik er het best mee om kan gaan. Ook kan zij aangeven waar bepaalde keuzes toe leiden. Dat helpt mij om de juiste beslissing te nemen. Ik heb het idee dat elk consult mij heel wat omwegen en zoektochten bespaard heeft omdat je een duidelijker beeld krijgt van wat echt belangrijk is in je leven en welke kant je opgaat.

Mariken
Ga terug naar 'Ervaringen'